Bányai József polgármester blogja

Bányai József polgármester blogja

Kitüntetést kapott egy jászfalui polgárőr

2018. március 19. - Bányai József

Kiemelkedő teljesítményért kapott rendőrségi elismerést a Pilisjászfalui Polgárőrség tagja.

Az 1848-as szabadságharc emléknapjának 170. évfordulója alkalmából elismerést adott át dr. Pál Adrián rendőr alezredes, a Budaörsi Rendőr-főkapitányság vezetője, Koczka Gábor rendőr alezredes, a Pilisvörösvári Rendőrőrs parancsnoka és Bányai József Pilisjászfalu polgármestere, Gönczi Péternek a Pilisjászfalui Polgárőr Egyesület tagjának.

Ahogy azt dr. Pál Adrián rendőr alezredes a díj átadásakor elmondta, a Pilisjászfalui Polgárőr Egyesület tagja a rendőrséggel való hatékony együttműködése és Pilisjászfalu közbiztonságáért végzett eredményes tevékenységéért vehetett át oklevelet és emlékplakettot.

Gönczi Péter polgárőr 2017-ben a saját szabadidejét feláldozva 841 óra szolgálatot teljesített Pilisjászfalu közbiztonsága érdekében, valamint 292 órát töltött közös szolgálatban a rendőrséggel.

A bejegyzés trackback címe:

https://banyaijozsef.blog.hu/api/trackback/id/tr1413751964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása