Bányai József polgármester blogja

Bányai József polgármester blogja

Viharkárok

2009. június 26. - Bányai József

Tegnap este közvetlenül a vihar után kimentünk felmérni a károkat a Polgárőrség elnökével. A vihar nagyságához képest az utcák néhány kivétellel egészen rendben vannak. A vihar az Állomás utcában, a Csévi útban, illetve a Jácint utcában okozta a legnagyobb károkat. Ezen utcák javítását még ma délelőtt megkezdi a Márkakő Kft. gépe és munkatársa. Még most alacsony költséggel orvosolhatók az úthibák.

Sajnos van olyan lakos, akinek a házába betört a víz, mivel a telek alacsonyabban fekszik, mint az út.

A mai napra újabb esők érkezhetnek. Kérem vigyázzanak magukra!

A bejegyzés trackback címe:

https://banyaijozsef.blog.hu/api/trackback/id/tr951209381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gállostimi 2009.06.27. 18:04:21

Tisztelt Bányai Úr!

Nagy kárt okozott a vihar a Kisipar utca alsó részén, az Árvalányhaj és a Sikló utcában is, de főként a Zöldlomb utca Árvalányhaj és Dombhát utcák közötti szakaszán.
Probléma még, hogy ezeken a részeken nincs közvilágítás, ezért az utak a sötétben gyalogosan közlekedőknek a víz által vájt mély árkok miatt balesetveszélyesek!
süti beállítások módosítása